Till aktiva på stallbacken: Vårt stallcafé är efter de nya restriktionerna tvunget att upphöra med all servering av mat och dryck efter 20:00 och stänga dörrarna 20:30. Förbudet gäller tills vidare..

Karriärens första dubbelseger för Isabella Bergh på Axevalla!

Isabella Bergh tog karriärens första dubbelseger när hon vann med Robert Berghs två hästar under Axevallas Breddloppskväll. Först var I Am Sober som trots positionen utvändigt ledaren gick undan till karriärens första seger. Det var 10 000 kronor till vinnaren och det är AB Torp Och Småhus i Västergötland som äger hästen. Med Stall Warning var det spets och slut som gällde. Stall Warning vann mycket enkelt på 1.17,3/2140 auto.  Det är Loxysoft AB som äger hästen.  Anders Christiansson körde ett snyggt lopp med Pi Allegretto som tog karriärens första seger. Det är 44:an Förvaltnings AB & Segernäs I som äger hästen.
Fredrik Berg stod för en fin styrning han lotsade André Eklundhs M.T Luckyyouandme till segern.  Trots positionen utvändigt ledaren hela vägen motiverade Fredrik Hästen hela vägen till segern. Segertiden blev 1.17,2/2140 auto.  Det är Raas-Lines HB i Mölndal som äger hästen. 

Lunch i Lyon - Öppet!
Köp Paravulgate - Få tre nummer av Travronden på köpet!
Paralympiatravet
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021