OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

Dubbel på Jägersro!

Superfly Effe avlade igår sin maiden på Jägersro. Det var Peter Ingves som körde hästen som gjorde allt grovjobb utvändigt ledaren och visade enorm styrka. Segertiden blev 1.16,6 auto 2140 . Det var Bengt Holm tionde årsseger som tränare. Det var Markus Niklasson som sköter hästen.
 
Erica Carlsson tog sin första seger som tränare sedan 2010 när hennes Quantum Striking vann igår på Jägersro. Det var Johan Untersteiner som körde Quantum Striking med det finfina resultaten som följd. Johan hittade direkt till ledningen från sitt svåra andraspår men väl där fick Quantum Striking tuff press i flera omgångar. In på upploppet var det en härlig duell men Quantum Striking var starkast upploppet ner. Segern var värd 20 000 kronor och det är Erica Carlsson som äger Quantum Striking

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021