Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Halme och Bergh vann i höstrusket!

Henna Halme tog hand om täten i Lärlingsserien Knutsson Rising Star Cup efter segrat med sin arbetsgivares Veijo Heiskanens Canarsie. Henna skickade iväg Canarsie från början och körde sig till ledningen. Väl där styrde Henna tempot som hon önskade och i en härlig duell mot Quite A Quality så sträckte Canarsie på sig. Förstapriset var 30 000 kronor och det är Scuderia Tre Amici som äger hästen. Sista 500 gick efter 1.11,9 och det var andra raka segern för hästen. Robert Bergh äger och tränar Sergent D’Inverne som tog andra raka segern. Hästen agerade stabilt och kördes till ledningen tidigt i loppet. Sedan var det spel mot ett mål för Zola Boko-sonen och förstapriset var 30 000 kronor. Segertiden blev 1.15,2/2140 auto. 
 

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020