För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Halme och Bergh vann i höstrusket!

Henna Halme tog hand om täten i Lärlingsserien Knutsson Rising Star Cup efter segrat med sin arbetsgivares Veijo Heiskanens Canarsie. Henna skickade iväg Canarsie från början och körde sig till ledningen. Väl där styrde Henna tempot som hon önskade och i en härlig duell mot Quite A Quality så sträckte Canarsie på sig. Förstapriset var 30 000 kronor och det är Scuderia Tre Amici som äger hästen. Sista 500 gick efter 1.11,9 och det var andra raka segern för hästen. Robert Bergh äger och tränar Sergent D’Inverne som tog andra raka segern. Hästen agerade stabilt och kördes till ledningen tidigt i loppet. Sedan var det spel mot ett mål för Zola Boko-sonen och förstapriset var 30 000 kronor. Segertiden blev 1.15,2/2140 auto. 
 

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021