OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

Flera fina segrar under lördagen

Admir Zukanovic var jublande glad efter att hans Stepping Spaceboy (e. Dream Vacation-Stepping Space) spårat hela vägen i gulddivisionsloppet på Åby med Stefan Söderqvist i vagnen.

– Kul att få visa alla belackare vilken häst det är. Det är klart att jag blev nervös då han fick flera tryckare i omgångar. Han har känts så fin i jobben så jag anade att han skulle göra ett riktigt bra lopp, sa Zukanovic.

Ivory Di Quattro visade att han pallar täta starter. Örjan Kihlström fick chansen bakom Love You-sonen som vann mycket enkelt. Det är Verrazzano Ab i Bjärred som äger hästen.

Klas Olsson fick chansen bakom Au Pair Girl i Wången Cup-försöket. Klas brakade till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Segern blev säker före Maggies Cash och det är Stall Gaffelby som äger hästen.

Bergh avslutade dagen med Betting Mobster som vann det tolfte loppet. Efter en fin start så satt hästen i spets och väl därifrån så vann hästen mycket enkelt. Segern var värd 60 000 kronor och det är Stall Betting som äger.

 

 

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021