För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Dubbel till Järpedal som inledde 2019 urstarkt!

Lars Järpedal tog en dubbelseger när hans duo Callmeawinner och Okaloosa Bell vann varsitt lopp.  Callmeawinner kördes av Thomas Uhrberg och han fick en våldsam fart på hästen från start. Väl i spets såg Callmeawinner vansinnigt läcker ut och hästen sprintande undan före Francess Yoda. Det var hästens sjunde seger  i den sextonde starten.
Samma recept använde Mikael J Andersson Okaloosa Bell. Segern var värd 30 000 kronor och det var hästens andra seger i karriären. Okaloosa Bell har tjänat 115 000 kronor i karriären och det är Stall Duplex som äger hästen. Robert Bergh presenterade ett fint nyförvärv i Nyhet. Nyhet tog hand om ledningen och fick köra i ett lågt tempo. Men hästen avslutade loppet i fin stil och vann 30 000 kronor till sina ägare Gabriella och Bertil Kjellberg. 

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021