För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Gizmo dansade runt på Solvalla

Gizmo de Veluwe (e. Andover Hall) svarade för en riktigt fin prestation på Solvalla. Den Admir Zukanovic-tränade Brad de Veluwe-brorsan kördes till ledningen av Stefan Söderkvist. Därifrån travade han 1.13,5a/2640 meter.
– Vi fick överta ledningen och då var mycket vunnet. Jag trodde han skulle behöva något lopp till innan han var på topp, så jag tror att det här för honom framåt ytterligare, sade Stefan Söderkvist, som gjorde resan till Solvalla för att köra ett enda lopp. Det är Stall Denco som äger hästen som tjänade 60 000 kronor. Det var hästens sjätte seger i karriären. Admir Zukanovic tog årets trettonde tränarseger och har en segerprocent på 17%.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021