För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Fina insatser på Vaggeryd!

Carlos Söderström åkte till Vaggeryd och presenterade Dom Toretto i fint skick. Carlos körde till efter ca 1 varv och höll ett jämnt tempo. In på upploppet blev Dom Toretto utmanad av Peek’s Ture  men han sträckte fint på sig. Segern var värd 10 000 kronor och det är Sven Göran Sjöström  som äger hästen. Det var hästens första seger i karriären.
Emil Wulcan har fin form på stallet under en längre periond och igår så avlade Beat The Boys sin maiden. Emil Wulcan körde ett fint lopp med sitt sto och och greppet kopplades mycket enkelt på den Lutfi Kolgjini tränade  Paris Oaks Segern var värd 10 000 kronor och totalt har Emil Wulcan kört in 88 000 kronor i år.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021