Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Hemmatrippel under torsdagens tävlingar

Ronny Roser har varit med länge i gemet och igår så tog Piney Trotter karriärens första seger.  Peter Ingves körde Pine Chip-dottern och satte Piney Trotter tidigt i ledningen. Och det var en position som hästen stannade i hela vägen. Piney Trotter stod för en mycket fin insats och vann loppet på 1.16,4/2140. Segern var värd 25 000 kronor och det är Ronny som är ägare, uppfödare och tränare till hästen.PINEY TROTTER - Ingves Peter
I montéloppet så tog Greve Montechristo fjärde segern på de fem senaste starterna. Jennifer L Oscarsson red hästen och från 20 meters tillägg så skickade Jennifer iväg från start och innan första sväng så satt Greven i spets. I den hårda blåsten så öppnades första varvet på 1.18,3 och via slutvarv i trakterna kring 1.14 så vann Greve Montechristo med 6 längder på tiden 1.16,0. Förstapriset i loppet var 25 000 kronor och många glada andelsägare bakom Greve Montechristo.
GREVE MONTECHRISTO - Oscarsson Jennifer L
Bröderna Ceka har ruggig form på grejerna och deras Rubacuori Alca var mycket rejäl vid segern i Förenades Bil B-tränarserie. Thomas Uhrberg körde och trots positionen utvändigt ledaren så dansade Rubacouri Alca undan på 1.13,7/2140 auto . Förstapriset var 30 000 kronor och det är Edvin och Artan som äger hästen. Detta var hästens sjätte seger i karriären.
RUBACUORI ALCA - Uhrberg Thomas

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020