Hemmatrippel under torsdagens tävlingar

Ronny Roser har varit med länge i gemet och igår så tog Piney Trotter karriärens första seger.  Peter Ingves körde Pine Chip-dottern och satte Piney Trotter tidigt i ledningen. Och det var en position som hästen stannade i hela vägen. Piney Trotter stod för en mycket fin insats och vann loppet på 1.16,4/2140. Segern var värd 25 000 kronor och det är Ronny som är ägare, uppfödare och tränare till hästen.PINEY TROTTER - Ingves Peter
I montéloppet så tog Greve Montechristo fjärde segern på de fem senaste starterna. Jennifer L Oscarsson red hästen och från 20 meters tillägg så skickade Jennifer iväg från start och innan första sväng så satt Greven i spets. I den hårda blåsten så öppnades första varvet på 1.18,3 och via slutvarv i trakterna kring 1.14 så vann Greve Montechristo med 6 längder på tiden 1.16,0. Förstapriset i loppet var 25 000 kronor och många glada andelsägare bakom Greve Montechristo.
GREVE MONTECHRISTO - Oscarsson Jennifer L
Bröderna Ceka har ruggig form på grejerna och deras Rubacuori Alca var mycket rejäl vid segern i Förenades Bil B-tränarserie. Thomas Uhrberg körde och trots positionen utvändigt ledaren så dansade Rubacouri Alca undan på 1.13,7/2140 auto . Förstapriset var 30 000 kronor och det är Edvin och Artan som äger hästen. Detta var hästens sjätte seger i karriären.
RUBACUORI ALCA - Uhrberg Thomas

Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024