Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Dubbel på Axevalla

Mikael Å Linderoth hade en fin tisdagslunch på Axevalla där han tillsammans med Dokonjo vann lopp 1. Linderoth brakade direkt till ledningen och Dokonjo såg härligt löpvillig ut hela vägen. Linderoth körde undan med en längd till slut. Segern var värd 25 000 kronor och det var Dokonjos första seger i karriären. Det är Glenn Johansson i Nol som äger.
Olle Elfstrands Crazy Foot Mambo var andra Åbysegraren under dagen på Axevalla då han tillsammans med André Eklundh vann lopp 2. Eklundh serverade sin häst en fin resa i tredje invändigt och när luckan kom sköt Crazy Foot Mambo till mycket vasst. Segern var värd 25 000 kronor och det är Lena Johansson och Mikael Wahlgren som är ägare och uppfödare. Segern var Crazy Foot Mambos andra i karriären.
 

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020