För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Dubbel på Axevalla

Mikael Å Linderoth hade en fin tisdagslunch på Axevalla där han tillsammans med Dokonjo vann lopp 1. Linderoth brakade direkt till ledningen och Dokonjo såg härligt löpvillig ut hela vägen. Linderoth körde undan med en längd till slut. Segern var värd 25 000 kronor och det var Dokonjos första seger i karriären. Det är Glenn Johansson i Nol som äger.
Olle Elfstrands Crazy Foot Mambo var andra Åbysegraren under dagen på Axevalla då han tillsammans med André Eklundh vann lopp 2. Eklundh serverade sin häst en fin resa i tredje invändigt och när luckan kom sköt Crazy Foot Mambo till mycket vasst. Segern var värd 25 000 kronor och det är Lena Johansson och Mikael Wahlgren som är ägare och uppfödare. Segern var Crazy Foot Mambos andra i karriären.
 

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021