Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Stall Dencos nya stjärna imponerade när Veijo hade lekstuga på Axevalla

Oki Doki Face tog andra raka segern  från debuten då han tillsammans med Veijo Heiskanen vann på Axevalla. Veijo tog lugnt från spår 12 och hamnade i femte utvändigt. 1200 kvar började avancemanget via tredjespår och 700 kvar satt Veijo utvändigt ledaren. Segern var blev mycket enkel och segermarginalen skrevs till 6 längder. Det är Helena Andersson som sköter och Stall Denco som äger.
ODK!
Veijo bytte sedan häst till nyförvärvet Callum.  Veijo sände tidigt framåt och blev släppt till ledningen. Väl där var loppet över och Callum joggade i från sina konkurrenter. Segern var hästens trettonde i karriären på nittonde starten. Segern var värd 25 000 kronor och det är T Aho och H Bredarholm som äger Callum.
ODK2
Heiskanen fortsatte sedan uppvisningen när hans nyförvärv Itami klev runt alla  från dödens. Itami ägs av Kent Hellsmark och Bengt Olsson, det var Itamis tredje seger i karriären och segertiden blev 1.16,8/2140 meter.   Beata Persson sköter de båda hästarna
ODK3

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020