Åbytravet förstärker publikupplevelsen på plats!

Åbytravet inleder ett samarbete med Cherry Spelglädje AB. Som gäst till Åbytravet kommer du att kunna spela både roulette och black jack i vår restaurang Pegasus. I restaurang Lyon kommer du kunna spela black jack.

– Genom samarbetet med Cherry Spelglädje AB utvecklar vi upplevelsen för vår publik på plats. Travet kommer alltid vara i centrum för oss men vi ser detta inslaget som ett bra komplement till helhetsupplevelsen på Åbytravet. Casinoverksamheten kommer att vara placerad i utrymmen där det tidigare var totoluckor och vi ser även detta som något man kan göra mellan loppen under en travdag. Detta är en av flera satsningar vi gör inom en snar framtid på Åbytravet för att vara en arena i världsklass både för häst och gäst, säger Kristofer Jakobsson marknadschef på Åbytravet.

– Åbytravet har varit en plats med spännande miljöer för spelare sedan banan grundades 1936. På flera platser i världen går trav och casionoverksamhet hand i hand. Vi är väldigt spända på att erbjuda våra spelupplevelser och ta till vara på den fina kulturen som finns på Åbytravet, säger Gustaf Abelin regionchef Cherry Spelglädje AB.

Mer info om Cherry Spelglädje AB, fullständiga regler och spelansvar samt vanliga frågor finns på vår hemsida och via länken nedan:
https://cherry.se/support/

Vid frågor till Åbytravet maila till kristofer.jakobsson@aby.travsport.se.
Foto: Sidmakarn.

Till biljetterna
Smash Into Pieces

© Åbytravet 2024