Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Två till Åby på Momarken!

Carlos Söderström lastade två hästar till Momarken och vände hem så gott som 100%-ig. Almondo Rich gjorde ett bra lopp och slutade tvåa medans kulltoppen Bellfaks korssade sina konkurrenter genom att vinna på tiden 1.26,1/2640  meter. Mikael J Andersson körde tidigt till ledningen och drog där musten ur sina konkurrenter. Segern var värd 16 000 kronor och det Bellfaks tredje seger för året. Det är Stall Kaj HB i Mölndal som äger Bellfaks som nu har tjänat 235 984 kronor.
Bellfaks
Moa Nilsson provade också lyckan på Momarken med sin Bring Me Staro. Bring Me Staro skulle debutera i monté och det var Jenny Larsson som rida hästen. Och utflykten till Norge slutade i stor succé. Bring Me Staro var helt överlägsen efter tidigt kommit till ledningen. Segertiden blev 1.16,4/2140 autostart och förstapris var 16 000 kronor. Detta var Bring Me Staros tredjeseger för året och Moa Nilsson segerprocent är 23.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020