För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Två till Åby på Momarken!

Carlos Söderström lastade två hästar till Momarken och vände hem så gott som 100%-ig. Almondo Rich gjorde ett bra lopp och slutade tvåa medans kulltoppen Bellfaks korssade sina konkurrenter genom att vinna på tiden 1.26,1/2640  meter. Mikael J Andersson körde tidigt till ledningen och drog där musten ur sina konkurrenter. Segern var värd 16 000 kronor och det Bellfaks tredje seger för året. Det är Stall Kaj HB i Mölndal som äger Bellfaks som nu har tjänat 235 984 kronor.
Bellfaks
Moa Nilsson provade också lyckan på Momarken med sin Bring Me Staro. Bring Me Staro skulle debutera i monté och det var Jenny Larsson som rida hästen. Och utflykten till Norge slutade i stor succé. Bring Me Staro var helt överlägsen efter tidigt kommit till ledningen. Segertiden blev 1.16,4/2140 autostart och förstapris var 16 000 kronor. Detta var Bring Me Staros tredjeseger för året och Moa Nilsson segerprocent är 23.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021