Femling till Åby

5 segrar noterades till Åbytränade hästar under torsdagskvällen. Det började i det femte loppet där Kalle Stolts Jerns Vendela avlade maiden. Kalle körde ett snyggt lopp i ryggar och smög sin häst in i det längsta. Luckan kom sent in på upploppet men Vendela sköt till mycket rappt och han fram till seger.  Segern var värd 20 000 kronor och det är Karl Stolt som äger hästen ihop med Bo Dockered och Madelene Wahlström. Segertiden blev 1.15,7/2140.
I loppet därefter satte Christer Otterström dit sin egentränade Proud Victory Rose. Otterström satt en bit bak i kön i ett lopp som gick i ett väldigt högt tempo.  In på upploppet fångades den hårddragande ledaren in och Proud Victory Rose tjänade 20 000 kronor till sin ägare, tränare och körsven Christer Otterström.  Segertiden blev 1.12,7/1640 auto.
CO
Bobby Möller som till vardags jobbar hos Stall Denco visade sedan upp sin egna häst Moaning Myrtle i ett väldigt fin skick. Thomas Uhrberg prickade starten bra och satt tidigt i ledningen. Väl i spetsen så anförde Moaning Myrtle i sin egen takt och stack undan sista 500 meterna som gick på 1.11. Segertiden blev 1.14,8/2140 och segern var värd 25 000 kronor. Det är Bobby Möller i Frillesås som är hästens ägare och tränare.
BobbyMöller
Åbyseger nr 4 för kvällen bärgades av Red Hot Snapper som tillsammans med Stefan Söderkvist tog sin fjärde årsseger.  Söderkvist körde ett mycket snyggt lopp med Snapper som tackade genom att spurta mycket vass när lyckan kom. Segertiden blev 1.15.0 och segern var värd 25 000 kronor. Det är Stall Duplex som äger, och det var den andra tränarsegern denna vecka för Lars Järpedal.
RHS
Den femte och avslutande segern togs av Jörgen Åséns Flash It Diablo som Marc Elias körde. Flash It Diablo var storfavorit och såg fullkomligt lysande ut när stoet vann på 1.15.0/2140 auto. Ledningen från start till mål var receptet till framgång. Det är Linus Ohlsson och Jörgen Åsén som äger stoet. Förstapriset i loppet var 20 000 kronor.JÅ

Till biljetterna

© Åbytravet 2024