Fyra segrar på Axevalla!

Madde Hebestreit hade en toppendag på Axevalla när deras hästar vann 2 stycken lopp.  Först ut var förvandlingsnumret Idol som tog andra segern i regi Hebrestreit. Efter fin ritt av Stephanie J Werder spurtade Idol starkt upploppet ner och vann enkelt. Segern var värd 10 000 kronor och detta var hästens tredje felfria lopp i karriären. Det är Madelen Hebestreit och Sabina Karlsson som äger hästen. Sabina körde sedan ut med Hottinytimothy. Sabina Karlsson körde ett kanonfint lopp och över upploppet gjorde Hottinytimothy ingen besviken när han spurtade ner motståndet enkelt. Segern var värd 10 000 kronor och det är Madelene, Reimondo & Fanny Hebestreit som äger hästen. Detta var hästens andra seger i karriären och även Sabinas andra seger för året.
Olle Elfstrand visade sedan var skåpet skulle stå när han hade uppvisning med sin Bambi Rozz. Olle och Bambi fick en bra start och dirigerade loppet ifrån ledningen. Segern var värd 10 000 kronor och det är WJ Konsult i Lidköping AB som äger hästen.
Christer Otterström kör inte så ofta men visar fina körhänder när det väl är dags för lopp. I lördags så vann han bakom egenägde Queen Of Victory. Efter en lugn start styrde Otterström framåt och tog positionen utvändigt ledaren. Segern blev relativt enkel och det var hästens första seger i karriären. Segern var värd 10 000 kronor.

Till biljetterna

© Åbytravet 2024