Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Lionel inbjuden till Olympiatravet

Lionel blev idag som första häst inbjuden till Olympiatravet 30 april , efter hans makalösa prestation i Grand Prix de Paris då han slog självaste Bold Eagle. Örjan Kihlström satt i vagnen. Tränaren Fabrice Souloy och de norska ägarna har tackat för inbjudan och vill komma tillbaka med definitivt besked om några veckor. Nu håller vi tummarna!
Norska B.B.S Sugarlight är den enda hästen som är klar i dagsläget till Olympiatravets final då som titelförsvarare efter  fjolårets vinst. Tränaren Fredrik Solberg meddelar att hästen känns bättre än på samma tid ifjol och kommer att årsdebutera på Bjerke Travbana den 9 mars. Sedan blir det ett lopp till innan finalen, troligen blir det start på Romme i påsk eller Bjerke.

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020