Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Framgångsrik måndag

Referat från Halmstad
Montéloppet gick i Jennifer L Oscarssons favör efter en väl avvägd ritt på Kakan som avväpnade Jumbles in på upploppet. Det är Mats Carlsson som äger Kakan och André Eklundh som tränar. Förstapriset var 25 000 kronor och segertiden blev 1.16,6/2160 meter.
Mikko Aho avrundade kvällen med målfotoseger bakom Lightning Photo som i sista stegen gled förbi Secret Mission. Mikko gav sin häst i tredjepar invändigt och hästen spurtade mycket fort när luckan kom. Segern var värd 25 000 kronor. Referat Örebro:
André Eklundh tog en dubbel som tränar för på Örebro vann hans Elway Am. Efter ett rejält slutvarv med en snabb bortre långsidan vann hästen mycket enkelt. Segertiden blev 1.14,9/2140 auto och det var 50 000 kronor i förstapris. Det var hästens tredje seger i karriären.

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020