Mister Hercules och San Moteur klara för Paralympiatravets final!

Mister Hercules och San Moteur klar för Paralympiatravets final!
 
Häst nr 8 och nr 9 är nu klara för Paralympiatravets final lördag den 6 maj. Det blir Mister Hercules som tränas av Daniel Redén och San Moteur som tränas av Björn Goop. Mister Hercules har gjort två starter i år och vann Seinäjoki Race i den senaste starter trots en resa utvändigt ledaren. Hästen har vunnit 16 av 34 starter i karriären och tjänat över 6 miljoner kronor.
– Med två lopp i kroppen kan Mister Hercules vara ruskigt bra nästa lördag. Insatsen senaste imponerade både på mig och Örjan. Jag ser verkligen framemot lördagen säger Daniel Redén
– San Moteur fick strykas inför uttagningsloppet på Jägersro men febern gick fort över och allt verkar bra i jobben. Vi körde ett tuffare jobb med honom i måndags och fick det beskedet vi önskade av hästen. Allt verkar väldigt bra med hästen och då var det ett enkelt val att starta i Paralympiatravet, säger Håkan Arvidsson i Stall Goop.
 
Paralympiatravet körs den 6 maj och 1 500 000 kronor väntar till vinnaren. Klara för finalen är:
Rackham, Bilo Jepson, Jimmy Ferro B.R, Hades De Vandel, Cicero T.G , Milliondollarrhyme, Emoji, Mister Hercules och San Moteur. På lördag körs det sista uttagningsloppet på Örebrotravet.
– Att få med San Moteur och Mister Hercules känns väldigt bra. I fallet San Moteur blev det en speciell situation då han behövde strykas, men om kretsen kring hästen vill starta så tycker jag det är givet att bjuda in honom till loppet. Det är en extremt bra häst helt enkelt. Mister Hercules gjorde en bra årsdebut på Solvalla och följde upp med en imponerande seger i Finland. Daniel tror att hästen kommer vara väldigt förbättrad med loppen i kroppen och var väldigt positiv till att starta i finalen, säger Åbys VD Jon W Pedersen.
Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024