Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Robert Bergh kvalade in 3 hästar när det uttagningslopp till Svenskt Travderby och Stoderbyt!

Angle of Attack slutade två i sin uttagning till Derbyt och detsamma gällde Cayenne Ovel, för hennes del var det stoderbyt. Vann sitt försök gjorde dock Timbal, som trots en längre frånvaro var förkrossande bra. Bergh provade framåt direkt och fick en tuff inledning. Efter kort vilat i rygg var Timbal utvändigt ledaren resten av loppet. Trots denna stentuffa löpning tog hon sig förbi ledaren och höll undan för bakomvarande Trading på hennes klassiska vis. Segern var värd 100 000 kronor och det är Stall Gaffelby som äger hästen. Segern var värd 100 000 kronor. Det är Katarina Landell som sköter hästen och det var hästens artonde seger i den tjugofjärde starten. Timbal fick spår 2 i finalen och Cayenne Ovel spår 6. Angle Of Attack drog spår 7 bakom bilen.
foto : lj :

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020