OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

Robert Bergh kvalade in 3 hästar när det uttagningslopp till Svenskt Travderby och Stoderbyt!

Angle of Attack slutade två i sin uttagning till Derbyt och detsamma gällde Cayenne Ovel, för hennes del var det stoderbyt. Vann sitt försök gjorde dock Timbal, som trots en längre frånvaro var förkrossande bra. Bergh provade framåt direkt och fick en tuff inledning. Efter kort vilat i rygg var Timbal utvändigt ledaren resten av loppet. Trots denna stentuffa löpning tog hon sig förbi ledaren och höll undan för bakomvarande Trading på hennes klassiska vis. Segern var värd 100 000 kronor och det är Stall Gaffelby som äger hästen. Segern var värd 100 000 kronor. Det är Katarina Landell som sköter hästen och det var hästens artonde seger i den tjugofjärde starten. Timbal fick spår 2 i finalen och Cayenne Ovel spår 6. Angle Of Attack drog spår 7 bakom bilen.
foto : lj :

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021