Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Om travskolan

Åby Travskola erbjuder utbildningar och aktiviteter inom häst- och travsport för alla åldrar och kunskapsnivåer. Nybörjare kan prova på travsporten och lära sig grunderna och för redan aktiva finns möjlighet till fördjupning. Vi har bland annat licenskurser för dig som vill ta monté- och körlicens, b-tränarlicens eller ponnylicens.

Hos oss kan du även boka barnkalas, gruppaktiviteter och privatlektioner!

VAR FINNS VI?

Vår travskola med stall, körbana och paddock finns i Kungsbacka vid Höglanda Hästcenter i anknytning till Hallands Hästklinik. Under kurser och utbud finns information om de kurser och aktiviteter som är aktuella just nu.

Besöksadress:
Älvsåkers Byväg 1
434 99 Kungsbacka

Travskolan är travsportens utbildningscentrum och är kvalitetssäkrad av Svensk Travsport. Detta innebär att hästar, ledare, anläggning och utrustning håller en god standard. Våra duktiga ledare är utbildade av Svensk Travsport.

Välkommen till Åby Travskola och travsporten!

 

 

 

Vår personal

Cecilia Olsson

Travskoleansvarig

031-706 66 06
cecilia.olsson@aby.travsport.se

Sanna Langmarker

Utbildningsansvarig (föräldraledig)

sanna.langmarker@aby.travsport.se

Elin Lönn

Häst- och stallansvarig

031-706 66 62
elin.lonn@aby.travsport.se

Charlie Hillbom

Eventansvarig

031-706 66 62
charlie.hillbom@aby.travsport.se

Våra hästar

Ola Palema

e. Gidde Palema u.Anne Palema

Varmblodig travare - född 2003 - Läromästare i världsklass! En fantastisk häst som kan allt och lite till. Går alla typer av lektioner och event. Följ honom gärna på hans egen instagram @olapalema

Lady of Gold

e. magnificent rodney u. goa lady

Varmblodig travare - född 2009 - En riktig lady! Lady är mjuk och följsam, charmar man henne har man en vän för livet. Perfekt häst till alla kunskapsnivåer och aktiviteter.

Bear angus

e. angus hall u. Maggi dreamcatcher

Varmblodig travare - född 2010 - "Berra" kan verkligen få sin kusk att känna av riktiga hästkrafter då han älskar att springa fort och sträcka ut! Han är dock alltid lyhörd och inväntar order samt är en riktigt mysig häst i stallet. "Berra" är just nu del av ett starhästprojekt för vissa elever och går ej med i ordinarie kursverksamhet.

barfighter L.M.

e. love you u. orchide hornline

varmblodig travare - född 2008 - Barfighter är en trevlig och vacker häst som är mycket anpassingsbar och känner av vilken typ av kusk/ryttare han har och agerar därefter. Mycket trevlig att både rida och köra.

Cotton Field

e. tyson II u. cia

Gotlandsruss- född 2003 - En riktigt snäll allroundponny som går bra både med de mindre rutinerade samt är en snabb tävlingsponny för de mer rutinerade.

Lira k.l.

e. hadar u. häckla

Gotlandsruss - född 2006 - En söt dam som har sina små egenheter men alltid guidar sina kuskar/ryttare igenom sina uppdrag med bravur oavsett kunskapsnivå. När du har kört Lira är det lätt att bli kär! Lira tävlar även i ponnytrav med skolans elever.

silas mi

e. skotte u. farmens ultra

Gotlandsruss - född 2012 - Vacker som en tavla är denna vita goa ponny! Lite känslig vissa dagar men alltid glad och vill göra rätt. Riktigt fin att både rida och köra och har utvecklats och hittat sig själv mer och mer på tävlingsbanan.

baltzar h.t.

e. sävrarps zatsiki u. ballerina h.t.

Gotlandsruss - född 2016 - Trots sin unga ålder är detta en mycket klok och stabil grabb. Är under utbildning men går med det flesta grupper. Nyfiken och glad gör han alltid sitt bästa.

ytor

u. zentor u. glitra II

Shetlandsponny - född 2013 - En ståtlig liten herre som utvecklas hela tiden och är en favorit hos eleverna. Snäll, gosig och en perfekt ponny att lära sig utveckla sina egna körkunskaper med då han ibland behöver en hjälpande hand.

farmens razer

e. gläntans domino u. eksl.classic lady

Shetlandsponny - född 2008 - Stallets minsta häst med sina 93,5 cm i mankhöjd men Razer har visat flera gånger att han är snabb på tävlingsbanan. En riktig klippa som går med på alla nivåer. Då han är lättkörd och rolig är han en favorit hos många.

Yaganashi

e. Quite Easy U.S. u. Miss Wall Star

varmblodig travare - född 2014 - En snäll och trevlig häst som alltid har stenkoll och tar hand om sin kusk/ryttare oavsett storlek eller kunskapsnivå. "Yaggan" är rätt så ny på travskolan men verkar ha hittat sin plats i familjen väldigt snabbt.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020