För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

EUROPAS MODERNASTE TRAVBANA

Åbytravet - en arena i världsklass för både häst och gäst. Vår vision är att vara en mötesplats och en upplevelsearena i absolut toppklass. Vi erbjuder en fängslande helhetsupplevelse med spänning, underhållning och kulinariska upplevelser. Vi är en modern arena för trav- och hästsport, men du behöver inte vara hästintresserad för en minnesvärd upplevelse här.

Oavsett om du är här på en tävlingsdag eller inte så är det alltid liv och rörelse hos oss. Vi erbjuder ett starkt utbud om du vill roa dig och njuta av något gott att äta eller dricka. Här finns flera restauranger att välja mellan och ett litet café beläget alldeles bredvid travbanan.

Vanligtvis är det travtävlingar på onsdagar eller torsdagar, men de riktiga höjdpunkterna är STL - sex lördagar om året - med Paralympiatravets final, Åby Stora Pris och SM-helgen som kronan på verket.

Här finns ett hotell med 223 rum, en mässanläggning med ca 10 500 kvm yta, gym, företagshotell och en kongress- och konferensanläggning med upp mot 20 mötesrum som gör Åby Arena till en destination som kommer att attrahera upp mot 400 000 gäster på årsbasis.

Varmt välkommen till Åbytravet!

Samarbetspartners

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021