Flera fina segrar till Balltorp!

Peppe Lubrano tog årets tredje tränarseger när hans Axilur Fam vann på Mantorp. Giuseppe skickade iväg sin häst till ledningen och ökade sedan tempot hela vägen in i mål. Segermarginalen blev 1 längde och det är Stall Arkland AB som äger hästen. Segertiden blev 1.16,5/2140 meter. Peppe tränar sina hästar på Balltorp, det gör även Mikko Aho, Bo Falsig, Jori Turja och Veijo Heiskanen.
LIGHTNING PHOTO - Iina Aho
Just Mikko Aho hade en fin kväll på Åbytravet under torsdagen där hans Lightning Photo vann. Det var Mikkos dotter Iina som körde hästen och efter en invändig löpning spurtade Lightning Photo mycket vasst och hann fram till en knapp seger. Segertiden blev 1.13,2/2140 auto och det var hästens femte seger i karriären. Totalt har Ligthning Photo tjänat 368 894 kronor och det är Hans Jammér som äger hästen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Storstallen Stall Denco och Stall Bergh höll sig om framme vid mållinjen. Dencos Patriot Face avgjorde på ett fint vis efter en löpning i andra utvändigt.  Segertiden blev 1.15,2/2140 auto. Förstapriset var 25 000 kronor. Stall Bergh vann med Bullyoung som forcerades till spets och gick undan på en låg 1.13 tid. 25 000 kronor var förstapriset där med och det är Swemab Holding AB i Säve som äger hästen.
PATRIOT FACE - Stefan Sšderkvist

Till biljetterna

© Åbytravet 2024