Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Härlig fobollskväll på Åby!

Ett riktigt glädjeämne var Lars-Erik Feldts hedersmärr Yippie Chic som tillsammans med Mikael J Andersson kunde krossa konkurrenterna över sprinterdistans trots 20 meters tillägg.  Micke J var aggresiv från start och tryckte sig till ledningen varvet kvar. Sedan gick stoet undan på ett enkelt vis. Segertiden blev 1.13,3/1660 meter och det var 35 000 kronor i förstapris
– Det är en fantastiskt fin häst som alltid gör det hon ska, sade segerkusken i vinnarcirkeln.

Lars Järpedal har en härlig form på hästarna och igår tog hans Key West Snapper karriärens första seger. Thomas Uhrberg körde Zola Boko sonen och en felfri avgång bäddade för torrt spurtkrut i loppets avslutning. Segertiden var 1.17,4/2140 meter och det var 30 000 kronor i förstapris.  
Henna Halme har toppform i sulkyn och tog nu andra raka segern med sin passhäst Bag’s Simoni. Henna körde resolut till ledningen och sedan var loppet över. Hästen gick undan fint och vann 35 000 kronor på tiden 1.17,8

BAG’S SIMONI – Halme Henna


 

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020