För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Härlig fobollskväll på Åby!

Ett riktigt glädjeämne var Lars-Erik Feldts hedersmärr Yippie Chic som tillsammans med Mikael J Andersson kunde krossa konkurrenterna över sprinterdistans trots 20 meters tillägg.  Micke J var aggresiv från start och tryckte sig till ledningen varvet kvar. Sedan gick stoet undan på ett enkelt vis. Segertiden blev 1.13,3/1660 meter och det var 35 000 kronor i förstapris
– Det är en fantastiskt fin häst som alltid gör det hon ska, sade segerkusken i vinnarcirkeln.

Lars Järpedal har en härlig form på hästarna och igår tog hans Key West Snapper karriärens första seger. Thomas Uhrberg körde Zola Boko sonen och en felfri avgång bäddade för torrt spurtkrut i loppets avslutning. Segertiden var 1.17,4/2140 meter och det var 30 000 kronor i förstapris.  
Henna Halme har toppform i sulkyn och tog nu andra raka segern med sin passhäst Bag’s Simoni. Henna körde resolut till ledningen och sedan var loppet över. Hästen gick undan fint och vann 35 000 kronor på tiden 1.17,8

BAG’S SIMONI – Halme Henna


 

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021