Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Seger för Stall Droads AB-Nimbus C.D.!

1.226 dagar
Sedan var Nimbus C.D. (e. Mythical Lindy) äntligen tillbaka i vinnarcirkeln. Den numera nioårige fuxen hade en straffspark på Bergsåker under söndagen – och när Nimbus C.D. kunde överta ledningen efter 500 meter var också målvakten borta.Robert Bergh tränar trippelmiljonären Nimbus C.D. som i tidigare regi Stefan Hultman bland annat vunnit Jubileumspokalen. Men skadebekymmer har stoppat honom de senaste åren och Nimbus C.D. hade inte vunnit sedan september 2015.
På Bergsåker körde Per Lennartsson och Nimbus C.D. satt i ledningen efter 500 meter från tillägg och tilläts varva på 1.19! Självklart hade hästen inga problem att kliva undan i ett sexhästarsfält och segern var egentligen utan värde. Likväl är Nimbus i alla fall på väg tillbaka!
Segertiden var 1.15,6/2.160 meter och förstapriset 30.000 kronor.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020