Trippelseger för Bergh på Kalmar+ En seger i Frankrike!

Robert Bergh körde galopp med Michelangelo Ås på Kalmar men lyckades ändå vinna 3 lopp. Först ut var Explosive Merlot som följde upp segern på Åbytravet genom en vattentätseger på Kalmar. Bergh körde direkt till ledningen och körde i ett jämnt 1.18 tempo där. Sista varvet gick i underkant 1.15 och det förstapriset var 30 000 kronor. Det är P Sundströms Entreprenad AB i Kullavik som äger hästens som tog andra raka segern.
I nästa lopp satte sig Robert upp bakom Tudor Kronos som gjorde tredje starten i Berghs regi. Bergh satt i kön och tempot var relativt högt där i framme i täten. Tudor Kronos anföll via tredjespår sista 600 meterna. Segern var värd 15 000 kronor och Verrazzano AB i Stockholm som äger hästen. Det var hästens andra seger i sjunde starten.
Bergh avrundande dagen genom att vinna V64-6 med Adrianas Chip. Bergh skickade iväg hästen från start och satt tidigt i ledningen. Det var 35 000 kronor i förstapris för Adriana Chip och Ecurie Etoile Sweden HB som äger hästen. Adriana Chip har vunnit 5 av karriärens 24 starter och tjänat 216 250 kronor.
Bandit Hornline vann  i Chartres. Han kördes direkt till ledningen och tog en övertygande seger på 1.15,4/2800m.
Dominik körde och segern var värd 11.250€. Det är Stall Åskbollen som äger hästen.

Till biljetterna

© Åbytravet 2024