Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Trippelseger för Bergh på Kalmar+ En seger i Frankrike!

Robert Bergh körde galopp med Michelangelo Ås på Kalmar men lyckades ändå vinna 3 lopp. Först ut var Explosive Merlot som följde upp segern på Åbytravet genom en vattentätseger på Kalmar. Bergh körde direkt till ledningen och körde i ett jämnt 1.18 tempo där. Sista varvet gick i underkant 1.15 och det förstapriset var 30 000 kronor. Det är P Sundströms Entreprenad AB i Kullavik som äger hästens som tog andra raka segern.
I nästa lopp satte sig Robert upp bakom Tudor Kronos som gjorde tredje starten i Berghs regi. Bergh satt i kön och tempot var relativt högt där i framme i täten. Tudor Kronos anföll via tredjespår sista 600 meterna. Segern var värd 15 000 kronor och Verrazzano AB i Stockholm som äger hästen. Det var hästens andra seger i sjunde starten.
Bergh avrundande dagen genom att vinna V64-6 med Adrianas Chip. Bergh skickade iväg hästen från start och satt tidigt i ledningen. Det var 35 000 kronor i förstapris för Adriana Chip och Ecurie Etoile Sweden HB som äger hästen. Adriana Chip har vunnit 5 av karriärens 24 starter och tjänat 216 250 kronor.
Bandit Hornline vann  i Chartres. Han kördes direkt till ledningen och tog en övertygande seger på 1.15,4/2800m.
Dominik körde och segern var värd 11.250€. Det är Stall Åskbollen som äger hästen.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020