Fyrling för hemmalaget!

4 stycken Åbysegrar togs under torsdagskvällen. Först ut var Bowling Triple X som tillsammans med André Eklundh. Eklundh satte hästen direkt i ledningen och körde i ett tufft tempo. Under slutvarvet fick han Gizmo De Veluwe på utsidan och dessa två kamperade tills Gizmo galopperade i sista sväng. Bowling Triple X gick enkelt undan med 7 längder och vann på 1.15,0/2140 meter. Segern var värd 25 000 kronor och det är Stefan och Christina Medin som tränar,äger och har fött upp hästen.
BOWLING TRIPLE X. - AndrŽ Eklundh
Donatello Sisu visade fina fartresurser när han vann Sommarserien ihop med Stefan Söderkvist. Stall Dencos treåring satt långt bak i början på upploppet men avslutade sylvasst och hann fram till segern i sista steget. Det var hästens tredje seger och det är Denco HB som äger. Segertiden blev 1.15,0/2140 och förstapriset var 50 000 kronor. Det var Admir Zukanovics tjugonionde seger i år och segerprocenten ligger på 19%.
DONATELLO SISU - Stefan Sšderkvist
Greve Montechristo tog igår sin tredje raka seger i monté. Som vanligt red Jennifer Oscarsson och Greven sattes direkt i ledningen. Väl där höll han en högt ett tempo och drog musten ur sina konkurrenter. Upploppet ner blev han utmanad av Sing Of Mars men han sträckte ärligt på sig sista biten. Segern var värd 35 000 kronor och det är Easy KB i Uppsala som äger Greve Montechristo. Veijo Heiskanen tränar och närmar sig strax 5 miljoner inkört som tränare.
GREVE MONTECHRISTO - Jennifer L Oscarsson
Kvällen avslutades med Bengt Holms Oldwildwest som tillsammans med Thomas Uhrberg rundade gänget i P21-loppet på ett väldigt fin vis. Segern blev mycket enkel och var värd 12 000 kronor. Det är Denco HB som äger hästen.
OLDWILDWEST - Thomas Uhrberg

Till biljetterna

© Åbytravet 2024