Pacific Face fortsätter att imponera!

Pacific Face svarade för en härlig styrkedemonstration i Februaristayern på Åby och det spelade ingen roll att han fick vandra utvändigt om favoriten Cashback Pellini. Över upploppet handlade det bara om en häst och det såg långtifrån tomt ut när Giuseppe Lubrano passerade mållinjen. Han bara lekte med dem idag, sade Giuseppe Lubrano.Cashback Pellini och Christoffer Eriksson övertog ledningen 2.400 meter före mål, medan Pacific Face fick den otacksamma uppgiften att vandra i dödens. På sista bortre långsidan tryckte Giuseppe Lubrano upp farten och inne på upploppet var saken klar och sista kilometern travade Igor November-sonen efter 1.14,3.
– Pacific Face är lite speciell i sin stil, men han är väldigt stark och det gäller bara att hålla honom fräsch. Då är han så här bra, fortsatte Lubrano.

Bo Falsig hade fin debutant i Livi Nam Nam som gjorde första starten för Falsig. Bosse hade spår 1 i volten och hade inga problem att hålla ledningen. Väl där så fick hästen går i ett jämnt fint tempo och vann på 1.17,0/2140. Det var 60 000 kronor i förstapris och det är Dan Renholm som äger hästen.


Edvin Ceka tog årets fjärde seger när Andover Hudson vann tillsammans med Thomas Uhrberg. Uhrberg bombade till spets och väl där gick hästen undan fint till karriärens första seger. Det är Ceka Stable som äger hästen.


© Åbytravet 2024