Till aktiva: Tävlingsbanan är stängd måndag 10 maj samt 11 maj fram till kl. 13.00 pga. av mätning.

Till aktiva på stallbacken: Vårt stallcafé är efter de nya restriktionerna tvunget att upphöra med all servering av mat och dryck efter 20:00 och stänga dörrarna 20:30. Förbudet gäller tills vidare..

Trippelseger under torsdagen!

Håkan E Johanssons stora löfte tog andra raka segern. Sato öppnade bra från början och satt direkt i ledningen. Väl där lät Håkan E hästen hålla tempot själv och första varvet gick på 1.16,7. Sato fortsatte bara forsa undan på 1.15,9/2140 meter.  Förtsapriset var 30 000 kronor.

Edvin Ceka har inlett året stark. Vivara Dei Rum tog ledningen tillsammans med Carl Johan Jepson och sedan var det spel mot ett mål. Förstapriset var 30 000 kronor och det är Ceka Stable AB som äger hästen.

Hårdare i mål blev det i den femte V64-avdelningen. Det såg ut som att Bellino B. gick mot tredje raka segern från ledningen. Johnny Takter hade många längder fram till ledaren med Admir Zukanovics Great King Wine. När mållinjen kom så var det stenhårt i mål, men det visade sig att Great King Wines avslutning räckte.
– Han gick en riktigt vass sista 500, fast jag blev ändå överraskad över att vi hann fram. Det kändes som att vi satt lite för långt bak när han hade fått bestämma där framme, sade Johnny Takter efter segern.
Segertiden landade på 1.14,6a/2640 meter.

Lunch i Lyon - Öppet!
Travprogrammet till kommande tävlingar
Paralympiatravet
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021