OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

Bra lunch på Axevalla!

Veijo Heiskanen lastade tre hästar i transporten till Axevalla utan allt för stora förhoppningar, men vände hem med två segrar i bagaget.
Dagens första Heiskanen-segern kom i första V65-avdelningen med Puccy Italia (e. Varenne) och körande Henna Halme.
– Det är en bra löphäst det här, men jag är lite överraskad för han är tungt tränad, sade Heiskanen och fortsatte med att berömma Henna Halme för styrningen
– Det var en halv kuskseger åtminstonde.
I avslutande V65-loppet hoppade Veijo upp bakom femårige Silent Victory (e. Glen Kronos) som i andra starten för tränare Veijo pressade sig till ledning efter 500 meter och fick hårt tryck av Jejje Palema (e. Kadabra) i sista sväng, men stod emot och vann klart. Veijo Heiskanen fick också med sig ett fjärde pris med Tristan Ceasar (e. S.J.´s Photo) körd av André Eklundh hem till stallet. Silent Victory ägs av Taru Both och förstapriset var 25 000 kronor. Robert tog även han en dagsseger. Det var med Stall Skyttens Dugur som Robert vann med. Dugur var rejäl och verkar vara inne i en bra trend för dagen. 

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021