Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Bra lunch på Axevalla!

Veijo Heiskanen lastade tre hästar i transporten till Axevalla utan allt för stora förhoppningar, men vände hem med två segrar i bagaget.
Dagens första Heiskanen-segern kom i första V65-avdelningen med Puccy Italia (e. Varenne) och körande Henna Halme.
– Det är en bra löphäst det här, men jag är lite överraskad för han är tungt tränad, sade Heiskanen och fortsatte med att berömma Henna Halme för styrningen
– Det var en halv kuskseger åtminstonde.
I avslutande V65-loppet hoppade Veijo upp bakom femårige Silent Victory (e. Glen Kronos) som i andra starten för tränare Veijo pressade sig till ledning efter 500 meter och fick hårt tryck av Jejje Palema (e. Kadabra) i sista sväng, men stod emot och vann klart. Veijo Heiskanen fick också med sig ett fjärde pris med Tristan Ceasar (e. S.J.´s Photo) körd av André Eklundh hem till stallet. Silent Victory ägs av Taru Both och förstapriset var 25 000 kronor. Robert tog även han en dagsseger. Det var med Stall Skyttens Dugur som Robert vann med. Dugur var rejäl och verkar vara inne i en bra trend för dagen. 

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020