För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Orval och Vikingen försvarade hemmalaget!

Under lördagens V75-tävlingar fick se fina prestationer och mycket publik. Hemmalaget noterades för 2 segrar. Om vi börjar bakifrån var det Bo Falsigs Orval som avslutade tävlingsdagen. Bosse satt placerad i andra utvändigt och satte in attacken 700 meter före mål. Det gick mycket fort och Orval svepte till ledningen. Orval höll farten bra hela vägen i mål och tog årets andra seger. Förstapriset var 30 000 kronor och det är Stall Minor som äger hästen.
ORVAL - Bo Falsig
Som oftast när det är V75 på Åby håller sig Veijo Heiskanen framme i vinnarcirkeln och nu var det hans Viking Olympic som tillsammans med Malin Andersson vann Västkustens Pärla. Viking Olympic öppnade bra bakom startbilen och tog hand om ledningen men valde efter tuff ridning släppa i från sig den. Första 500 gick på 1.11,5 och första varvet öppnades på 1.12,7. När Malin gick under slutvarvet var Vikingen fortsatt frisk och gick enkelt förbi sina motståndare. Veijo äger hästen ihop med Tony Sarkama och det var hästens tionde seger i karriären.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021