OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

Två Åbysegrar på Vaggeryd!

Owe Hjalmarssons Quantum Athena tog i lördags karriärens andra seger i livet då hon tillsammans med Daniel Karlsson gjorde ett mycket starkt lopp på Vaggeryd i lördags och vann trots en löpning utvändigt ledaren. Quantum Athena hade spår 7 bakom bilen och fick kriga sig fram för en position. Att Quantum Athena hade krafter att ta ner ledaren var överraskade för många eftersom stoet betalade över 37 gånger på vinnarspelet. Det är Owe och Linda Hjalmarsson som äger Quantum Athena.
Mimmi Elfstrand har fortsatt fin form på stallet och i lördags så vann Red Shrew montéloppet på Vaggeryd. På de 7 senaste starterna har Mimmis hästar vunnit 4 och Red Shrew fortsatte alltså på den inslagna vägen. Josefine red som oftast då det handlar om monté med Mimmis hästar och ställde in siktet mot ledningen, väl där var Red Shrew totalt överlägsen och vann mycket enkelt. Segern var värd 15 000 kronor och det är Stall Däningsholm som äger Red Shrew

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021