För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Dubbelseger till Lars Järpedal på Färjestad

Lars Järpedal har inlett 2019 urstarkt och tog årets andra dubbelseger på 8 startar. Det var duon Callmeawinner och Okaloosa Bell som ordnade biffen på Färjestad. Callmeawinner befinner sig i en härlig utvecklingskurva och tog fjärde segern på dom fem senaste starterna. Mikael J Andersson körde resolut till ledningen och när värsta motbudet galopperade 100 kvar blev segern säker. Seger var värd 35 000 kronor och det är Lilleskogs Bygg AB & Förvärning AB som äger hästen ihop med Bengt Wedin. På 17 starter har Callmeawinner 8 segrar. Okaloosa Bell gavs en fin resa av Andreas Andersson och tackade genom att spurta till seger även hon. Okaloosa Bell har aldrig missat pallen när hon har gått felfritt och travat in 145 000 kronor på 9 starter. Det är Stall Duplex som äger den hästen.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021