Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Dubbelseger till Lars Järpedal på Färjestad

Lars Järpedal har inlett 2019 urstarkt och tog årets andra dubbelseger på 8 startar. Det var duon Callmeawinner och Okaloosa Bell som ordnade biffen på Färjestad. Callmeawinner befinner sig i en härlig utvecklingskurva och tog fjärde segern på dom fem senaste starterna. Mikael J Andersson körde resolut till ledningen och när värsta motbudet galopperade 100 kvar blev segern säker. Seger var värd 35 000 kronor och det är Lilleskogs Bygg AB & Förvärning AB som äger hästen ihop med Bengt Wedin. På 17 starter har Callmeawinner 8 segrar. Okaloosa Bell gavs en fin resa av Andreas Andersson och tackade genom att spurta till seger även hon. Okaloosa Bell har aldrig missat pallen när hon har gått felfritt och travat in 145 000 kronor på 9 starter. Det är Stall Duplex som äger den hästen.

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020