Trippel på Åmålstravet!

Mimmi Elfstrands Stands To Reasons stod för en finfin insats på under Åmålstravets lunchtävlingar. Mimmi hamnade utvändigt ledaren och tempot har högt uppskruvat, trots detta hade Stands To Reason kraft och mod att gå undan till en säker seger, en seger som var värd 22 000 kronor. Det är Euro System i Halmstad som äger Stands To Reason.
Jori Turja prövade även han lyckan på Åmålstravet tillsammans med Regina Degli Dei. Björn Goop körde stoet från ett besvärligt spår 12 men lyckades sitta i ledningen kort efter start. Väl där så styrde Goop hela fältet och Regina gick undan till en knapp men säker seger. Segertiden blev 1.19,3/2140 och det är Jori Turja och Stallentus AB som äger.
Tommy Kling tog sin första tränarseger 2014 då hans Quasi Niente vann på Åmål. Tommy Kling stod för en mycket fin kuskinsats och Quasi Niente gav hela 53 gånger pengarna i vinnarodds. Detta var Quasi Nientes första seger i karriären och det är D Hedlund, A Windell och Hallor HB som äger Quasi Niente. Tommy Kling tränar och körde även hästen till seger.

Till biljetterna

© Åbytravet 2024