För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Flera Åbysegrar dom senaste dagarna

Då redaktören varit på semester kommer här en uppföljning på Hört och Hänt.  Under onsdagens tävlingar tog Fredrik Steffensens Rekord Rune andra raka segern. Christian Cracchiolo svarade enkelt upp ledningen med Rune och fick sedan köra 1.18,8 första varvet. Rune gick enkelt undan på upploppet och hämtade hem 30 000 kronor. Det är Fredik och Sandra Steffensen som äger,tränare och är uppfödare till Rekord Rune. Rune startar på V75 nu på lördag.   Veijo Heiskanen en dubbel när Hope Bo och RK King vann. Båda hästarna gick i ledningen och belönades med 70 000 respektive 60 000 kronor till sina ägare. Robert Bergh tog även han en seger med Turboy som gjorde första starten i hans regi. Det är Stall Granlid som äger Turboy.

TURBOY -  Bergh Robert

TURBOY – Bergh Robert


REKORD RUNE - Cracchiolo Christian

REKORD RUNE – Cracchiolo Christian


HOPE BO - Heiskanen Veijo

HOPE BO – Heiskanen Veijo


R.K.KING - Heiskanen Veijo

R.K.KING – Heiskanen Veijo

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021