Trippel till Bergh och Curtain Call fixade storslam till Clara!

Robert Bergh hade en strålande kväll på Åby och stallet tog 3 segrar. Bergh började med Bourborn Rain som tog första segern i karriären- Trots positionen utvändigt ledaren så visade hästen fin speed. Sista 500 gick efter 1.12,1 och segertiden blev 1.15,1/2140 auto. Förstapriset var 50 000 kronor och det är Stall Droad AB som äger hästen.
BOURBON RAIN - Bergh Robert
Ulf Eriksson har ett framgångsrikt 2016 och han tog en fin seger med Stall Pirats Chili Junior Pirat. Ulf gav sin häst ett perfekt lopp då han satt och gottade sig i andra utvändigt hela vägen. In på upploppet vred Ulf på och hästen gick undan mycket enkelt sista biten. Segern var värd 25 000 kronor och segertiden blev 1.15,2/2140 auto.
CHILI JUNIOR PIRAT - Eriksson Ulf
Bergh tog sedan en efterlängtad seger med egenägde Balfour. Spets och slut var segerreceptet men det var en hård kamp mot Bellino B sista biten. Segern var värd 35 000 kronor och det var hästens sjätte seger i karriären.
BALFOUR - Bergh Robert
Carina Junemark har gjort ett fintfint jobb med Curtain Call som tog andra segern på de tre senaste starterna. Clara Jonasson utnyttjade hästens styrka och red i tredjespår sista vägen. Curtain Call vann på 1.16,4/2140 och det var nytt banrekord för hästen. Det är Carina Junemark som äger hästen ihop med Daniel Olsson. Förstapriset i loppet var 30 000 kronor. Det var hästens femte seger i karriären. I och med segern tog Clara Jonasson hem segern i Brizys Montéserie.
CURTAIN CALL - Jonasson Clara

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019