Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Tiptoe vann igen!

I montéloppet, V4-2, hade Mathilda Lövgren allt klart med Bubba Degato i ledningen 100 kvar när hästen plötsligt helt oannonserat rullade över i galopp och därmed kunde Sophia Jacobsen från Åby på Tiptoe med göra en segergest som tvåa i mål med Diora Sund och Josefine Ivehag till andraplatsen före Greve Montechristo med Joanna Strandberg.
– Han är fantastiskt bra, jag gjorde ett misstag på upploppet när jag drog norsken och  han stannade till, det kommer jag inte göra mer. Men visst var det tråkigt för Mathilda att hon fick galopp men det har drabbat mig också. En så’n här häst vill nog alla ha, sa Sophia Jacobsen om sin egentränade Tiptoe. Det var hästens seger nummer 22 i karriären. En karriär som har inbringat 826 300 kronor. 

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020