031 - 706 66 00
info@aby.travsport.se

Strålande debut i regi Bergh av Rafolo

Rafolo gjorde igår första starten i Robert Berghs regi. Det var Åbys Stefan Söderkvist som körde hästen och Stefan gav inget till slumpen bakom Rafolo. 1500 kvar satt Rafolo i dödens och började massera Mr Hot Shot i ledningen. Rafolo var helt överlägsen i loppet och i ensam majestät avslutade han överkant 1.12 sista varvet. Segertiden blev 1.13,4/2640 meter och förstapriset var 35 000 kronor. Det är John Olav Jenson och Liv Abrahamsen som äger hästen. Det var hästens tjugofemte seger i åttiotredje starten.

Rafolo / Stefan Söderkvist Tränare: Robert Bergh

Rafolo / Stefan Söderkvist
Tränare: Robert Bergh


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stall Estelles Conrads Estelle vann också sitt lopp. Veijo Heiskanens sto vann en stenhård uppgörelse som fordrade uppförstorat målfoto mellan Conrads Estelle med Marika Eriksson och Cantab’s Alfa med Johnny Takter.
– Hon var så liten så jag tänkte att f-n Johnny vann. Hon bröt ut också så Johnny kom emellan, det var mitt fel. Hade egentligen fått order om att köra i ledningen men så kom Conni med Squid och ville köra där. Det blev en fin rygg. Jag kom ut perfekt och hon kämpade hela vägen mot målet sa Marika efter loppet. Segern var värd 30 000 kronor och segertiden var 1.15,7/2140 meter.
marika

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019