Princess Carmody vass under fredagslunchen!

Karl Niclas Oppäng tog årets första tränarseger när hans Princess Carmody var snabbast i amatörloppet mellan Åby och Malta. Malin Asklund skickade stoet till spets och höll sedan ett väldigt högt tempo med 1.11,5 första varvet. Trots det tuffa tempo höll hästen undan till karriärens andra seger. Segern var värd 25 000 kronor och det är Kraftfull AB i Hisings Kärra som äger det sexåriga stoet.

PRINCESS CARMODY – Malin Asklund


Robert Bergh hade en bra helg och hans vinnare under fredagen var Pinto Bob, Caligula och Eclat De Ranchval.
Eclat De Ranchval ägs av In The Zone AB i Bromma kördes till ledningen i den kraftiga blåsten. Trots det det tuffa tempot lufsade hästen enkelt undan till seger. Segern var värd 30 000 kronor och tiden blev 1.13,6/1640 auto.

Pinto Bob var strålande fin när han trots positionen utvändigt ledaren vann sitt lopp. Det var hästens andra seger i karriären och tiden blev 1.14,9/2140 auto. Det är Fiskbilen från Klädesholmen AB som äger hästen.


Caligula var Berghs tredje vinnaren och även här var det spets som gällde. Hästen öppnade bra och såg sedan fin ut hela vägen ut på 1.15,9/2140 auto. Det var 30 000 kronor till vinnaren och det är Ecurie Etoile Sweden som äger hästen.


CALIGULA – Robert Bergh

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019