Nyårsafton firades med 5 segrar!

Queen Töll avlade maiden i karriären fjortonde start när hon agerade förbättrad under tävlingarna på nyårsdagen. Falsig satt i tredje utvändigt och när Queen Töll fick full marschorder in på upploppet gick stoet enkelt förbi sina konkurrenter. Segern var värd 30 000 kronor och det är Bo Falsig med flera som äger hästen.
QUEEN T…LL - Bo Falsig
Björn Goop tog hand om championatet på Åby med stor hjälp av familjen Bronsmans Morpeheus. Hästen hamnade utvändigt ledaren, en position som Björn valde att försvara 1000 meter före mål. Det visade sig vara ett lyckodrag. In på upploppet stod det och vägde mellan Dokonjo och Morpeheus men den sistnämde satte nosen först i absolut sista steget. Förstapriset var 35 000 kronort och det är P & D Bronsman AB i Fjärås som äger hästen.
MORPEHUS - Bjšrn Goop
Team Bergh smällde till med en trippel, Robert tog 2 segrar och förstemannen Preben Sövik en. Preben körde Kirin De Zeun till spets och fick sedan pulla upp kraftigt. Sista biten var det mycket spring i benen och Kirin De Zeun rasslade undan enkelt till årets sjunde seger. Det är Altins Trafik AB i Dundrom som äger hästen.
KIRIN DE ZEUN - Preben Sšvik
Bergh satte själv dit Adriana Chip via Open Strech och Camillo Boko som hade en styrkedemostration. Adriana Chip har vunnit 4 lopp i karriären och ägs av Ecurie Etoile Sweden HB med flera. Camillo Boko tryckte sig till ledningen och fick sedan styra loppet som han önskade. Segern var värd 35 000 kronor och det är De Poorter K.X.G Belgien som äger hästen.
CAMILO BOKO - Robert Bergh
ADRIANA CHIP - Robert Bergh

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019