Många Åbyvinnare under vecka 27 och 28!

Hört och Hänt redaktören har varit på semester och under dessa 14 dagarna har flera Åbyhästar varit i vinnarcirkeln. Här kommer en sammanfattning utav framgångar och stort grattis till samtliga i kretsen kring hästarna. Snyggt jobbat!
Stall Dencos har gått bra och Valentino Strix har gått bäst då han vann ett 75 000 kronors lopp på Halmstad. Örjan Kihlström körde hästen och det är Emma Nilsson som sköter hästen.
Orizzonte Trio vann även han lopp under Sprintermästarmeetingen då han vann ett amatörlopp tillsammans med Niclas Benzon. Segertiden blev 1.11,5/1640 auto och segern var värd 50 000 kronor.
Även på Årjäng i Söndags var Stall Denco heta då Casillas Hall avlade maiden tillsammans med Admir Zukanovic. Admire körde sig till ledningen sedan var loppet över. Cecilia Olsson sköter Casillas Hall Totalt har Stall Denco kört in 1 063 727 i år.
Mats Olsson har fina siffror varje år och under Sprintermästarlördagen vann hans Snow Angel tillsammans med Oskar J Andersson. Segerreceptet var spets och slut och förstapriset var 50 000 kronor. Detta var Mats Olssons femte årsseger som tränare.
En annan med toppform är Veijo Heiskanen. Hans hästar från Balltorp har verkligen löpt fint på slutet. Naglo’ Del Nord tog andra raka segern när hästen vann Kalmartravets Jubileumslopps tillsammans med Heiskanen själv. Naglo vann väldigt enkelt på den fina segertiden 1.12,1/2140 auto.  Naglo’ Del Nord ägs av Denco HB, Veijo Heiskanen och Leif Loket Olsson.
Under kvalen till Stochampionatet var det sedan dags för förvandlingsnumret Some Summit att imponera. Veijo hamnade i tredjespår och fick köra fram i dödens. Trots det knäckte Some Summit värsta konkurrenten och höll undan för en smygkörd Evelina Palema. Segern var värd 50 000 kronor och Some Summit fick spår 4 i finalen.  Det är Stall Stjärnängen som äger Some Summit
I söndags på Årjängs presenterades Predator Icon i ett strålande skick. Veijo bombade till ledningen och vann på 1.12,3/2140. Det är Johnny Sandblom som äger hästen
Art On Line gick nytt Svenskt rekord då han tillsammans Iina Aho bombade runt Halmstadstravets oval på 1.11,2/1609 meter Iina Aho. Detta var Art On Lines tjugofemte seger i karriären och segern var värd 50 000 kronor.  Det är Team Art On Line som äger hästen.
Maria Andreasson från Munkedal har köpt Daytona till stallet och i måndags så vann hästen på Arvika. Mikael J Andersson tryckte hästen till ledningen och väl blev seger säker. Segern var värd 15 000 kronor, och Maria äger hästen ihop med Highlights AB.
På Arvika tog även Christer Otterströms Crown of Victory andar segern på tre starter då han tillsammans med Maxime Marais vann ett lopp och tjänade 20 000 kronor. Det är Victory Racing Stable som äger och Maxime Marais som sköter hästen.
Jori Turja & och Stallentus AB äger Regina Degli Dei ihop och den hästen går från klarhet till klarhet. På Jägersro vann hästen ihop med Christian Cracchiolo. Trots tredjespår sista biten stred Regina till en fin seger. Segern var den femte i karriären.
Sophia Jacobsen vann ett montélopp på Åmål med sin Wallstreet Temple. Förstapriset var 15 000 kronor och Sofia äger hästen ihop Allan Åkerman.
Olle Elfstrand debuterade Brigitte K. på Åmål och det slutade med seger tillsammans med Björn Goop. Segern var värd 15 000 kronor och det är Lars Boman som äger hästen.
Amanda Löfqvist hade ställt i ordning H Jonssons och Alf Danielssons Invest AB Kristine till seger på Axevalla. Det var Amandas sambo Fredrik Jonson som körde hästen och segern var värd 10 000 kronor.
Daniel Karlsson noterades för en fin tränardubbel när hans Echo’s Girl och Stardust Lady slutade 1 och 2:a på Axevalla tisdagen den 30 juni. Emil Wulcan körde Echos Girl som vann på tiden 1.14,9/2140. Totalt tjänade Daniels hästar 15 000 kronor den dagen.
Vi avslutar vinsttexten genom att berätta att Glenn Wiklunds DI Stefano vann ett lopp på Åmålstravet. Carl Johan Jepson körde och segern togs från ledningen. Segern var Di Stefanos första i karriären och segern var värd 7 000 kronor. Det är Glenn och Ami Wiklund som äger hästen.
 
 
 

Middag i Lyon
Tjejkväll
Konferens
Travskolan

© Åbytravet 2020