Många Åbysegrar under måndagen!

 
Mantorpstravet bjöd på lunchtrav och flera Åbytränare höll sig framme. Veijo Heiskanen var där med sin tyska treåring Fabeluex B.R  som gjorde köttfärs av sina konkurrenter från dödspostionen. Segern var löjligt enkel och hästen första i karriären. Det är Denco HB som äger och Katarina Landell sköter.
Manstone´s Eeyore tog sin andra seger via ett våldsamt speedryck på bortre långsidan. Körande Daniel Karlsson gjorde allt rätt i sulkyn och det blev en säker seger.  Det är Jopec AB och Kärbo AB som äger, och tränande Per Bergh Thomsen tog sin andra tränarseger inom 3 dagar!
Bengt Holm visade sedan en fin debutant i Sandro Di Pippo som gick felfritt för första gången i karriären och visade då att han är kapabel. Marcello Di Nicola var offensiv i sin styrning och hade verkligen fog för detta. Seger blev knapp men säker och tiden 1.17,8/2140 auto. Det är Gianvito D’Ambrusso som sköter hästen och Marina Danova i Italien som äger.
Stall Denco tog även en seger på Jägersro där Comeonhilll vann. Det var Admir Zukanovic som körde hästen till segern. Detta var andra raka segern för Comeonhill

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019