Edio värmde i vinterkylan!

Robert Jongsma var strålande glad när hans Edio igår vann tillsammans med Carl Johan Jepson. Jepson körde i ryggar från spår 11 och valde att gå med i tredjespår på bortre långsidan. Carl Johan Jepson skickade på i tredjespår 300 kvar och fick direkt grepp på ledaren. Segern blev säker och det var härliga glädjescener i vinnarcirkeln efteråt. Segern var värd 35 000 kronor och det är Västkustens & Montage AB med flera som äger hästen. Det är Mikko Aho som tränar hästen.

Stall Denco tog en ägar och uppfödareseger när Denco’sluckykilab vann tillsammans med Stefan Södervkvist. Stefan satt i rygg ledaren och valde att gå ut i andraspår 200 kvar. Spurten bet bra bra och segertiden blev 1.16,4/2140 meter auto. Detta var hästens första seger i karriären.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veijo Heiskanens Herzog Greenwood tog tredje raka segern när han tillsammans med sin ägare och tränare Veijo Heiskanen vann. Veijo satte hästen i rygg ledaren över 2640 meter och hästen hade inga problem att avgöra till slut på 1.16,5/2640 meter. Segern var värd 35 000 kronor.

HERZOG GREENWOOD – Veijo Heiskanen

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019