031 - 706 66 00
info@aby.travsport.se

Daniel fixade storskräll på Jägersro!

Daniel Karlsson och D.J. Star är lite av specialister på Jägersroskrällar. I mellandagarna vann duon ett lunchlopp till dryga 72 gånger pengarna, nu blev det ”bara” knappa 51 gånger på toton.
– Men jag är inte överraskad, sa Daniel Karlsson efter loppet. Hon har gjort två fina lopp på slutet och satt fast med lite krafter kvar på V75 senast.
Daniel svarade också för en klockren styrning, fram mellan hästar och ner i rygg på ledande Red River Broline.
– Jag vet att min häst går hela vägen in i mål, så 500 kvar fick jag upp hoppet, fortsatte Daniel Karlsson.
Red River Broline ledde loppet, men orkade inte riktigt den sista biten och fick nöja sig med andraplatsen före stallkamraten Completely Perfect. Daniel är ägare, uppfödare och tränare till D.J.Star. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tävlingsdagen avslutads av Peter Ingves som körde offensivt med Vikings Preacher. Han tog över ledningen efter 500 meter och sedan gick han bara undan.
– Han svarade jättefint på hästen utvändigt och det fanns krafter kvar. Det var bra motor i hästen så han sprang bara och spelade med öronen, berömde kusken Peter Ingves.
Favoriten Eldorado Mearas kämpade tappert utvändigt, men kunde aldrig koppla något grepp på ledaren. Det är Tony och Gunnar Löfqvist som äger hästen.

 

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019