Trippel under torsdagskvällen!

Under torsdagens tävlingar på Åby noterades hemmahästarna för 3 segrar. Först ut under kvällen Flirt Fortuna som tillsammans med Stefan Söderkvist ledde sitt lopp runt om. Trots spår 8 öppnade Flirt Fortuna snabbast och satt i ledningen. Stefan fick dämpa till 1.16,7 på varvet och Flirt hade inga som helst problem att gå undan till en enkel seger. Flirt Fortuna har nu vunnit 3 av 5 lopp och denna segern var värd 25 000 kronor. Det är Denco HB i Kållered som äger hästen och Admir Zukanovic tränar.
FLIRT FORTUNA - Sšderkvist Stefan
Veijo vann lopp som vanligt och denna gången var det Pop som gjorde andra starten i Veijos regi. Efter en lugn start körde sig Veijo till spets och Pop vann enkelt. Segern var 25 000 kronor och det var hästens andra seger i karriären. Det är Peter Bronsman AB och SIAG Holding AB som äger hästen.
POP - Heiskanen Veijo
Rubacuori Alca gjorde första starten för bröderna Ceka och det slutades på bästa vis. Det var i kvällens P21-lopp som Thomas Uhrberg lotsade runt den sexårige valacken på bästa vis och hästen noterades för sin femte seger i karriären. Ceka Stable äger hästen. Segertiden blev 1.14,1/2140 auto.

RUBACUORI ALCA - Uhrberg Thomas

RUBACUORI ALCA – Uhrberg Thomas

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019