Tre Åbysegrar under torsdagen

Robert Bergh noterades för 2 segar på under Åbytravets tävlingar under torsdagen. Först ut var Stall Courants Ask For You som gick runt ovalen på 1.10,5/1640 auto. Bergh tryckte sig till ledningen efter ca 500 emter och höll högt tempo. Jetta Palema utmanade till slut men Ask For You sträckte på sig. Segertiden var nytt rekord för Love You-dottern. Förstapriset var 30 000 kronor och det är Anders Ström som är mannen bakom Stall Courant.
ASK FOR YOU - Robert Bergh
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bergh vann även P21-loppet med Nexus Tilly. Även där körde Robert sig till ledningen och drog i ett bra tempo. Segertiden blev 1.14,8/2160 och det var hästens sjätte seger i karriären. Det är Dalecarlia Clinical Research AB som äger hästen. Förstapriset var 12 000 kronor.
NEXUS TILLY - Robert Bergh
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stefan Medin ska representera Åby i Amatör-SM där han kvalade in Sandsjöns Revenue. Trots ett tufft lopp utvändigt ledaren så gick Sandsjöns Revenue förbi till slut. Det var hästens fjärde seger i karriären och nu klev han över 200 000 kronor intjänat. Det är Team Peterson Travsport HB i Göteborg som ägare och uppfödare.

SANDSJ…NS REVENUE - Stefan Medin

SANDSJ…NS REVENUE – Stefan Medin

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019