Trippel på Bergsåker

Robert Bergh åkte upp till Bergsåker som körde trav och noterades för en dubbel. Roland och Madelene Wikstens Angle of Attack hade spår bakom bilen och flög direkt till ledningen. Bergh höll sedan ett tufft tempo och Angle Of Attack vann med 5 längders marginal. Segertiden blev fina 1.12,0/1640 meter och det var 100 000 kronor i förstapris. Totalt har Angle Of Attack tjänat 462 200 kronor och vunnit 4 lopp i karriären. Det är Caroline Åkerlund som sköter hästen.
v75-3_angle_of_attack_mal.jpg
Den av Ecurie des Charmes ägde Daystar tog tredje raka segern då han vann sitt lopp från ledningen. Från sitt spår 2 i voltstart visade Daystar bra uppfattning och snodde åt sig spets. I sin flegmatiska gick Daystar undan säkert och vann 30 000 kronor på segertiden 1.16,8/2140 meter.
Christer Otterström har fin form på stallet och vann på Bergsåker med sitt första kallblod! Hästen heter Ros Svarten och har varit i Otterströms ägo i några månader. Så här skrev Christer i mail till mig
“En av mina roligaste segrar i karriären faktiskt. Jag har i många många år drömt om att skaffa en riktigt snygg kallblodshingst och köpte Ros Svarten från Norge i juli.
En talangfull 4-åring som hade problem med aktionen och konditionen. Efter några månaders annorlunda träning var det dags för första starten med det första kallblodet jag någonsin tränat. Det var dessutom det första kallblodslopp jag någonsin kört!”
 
Christer spetsade med Ros Svarten och drog sedan i hårt 1.25 tempo . Segermarginalen var 3 längder och förstapriset var 30 000 kronor.
 

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019