Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Mimmi flög högt!

Mimmi Elfstrands High Flying gjorde kanske karriärens bästa lopp när hon vann på Åby igår. High Flying öppnade bra från start och fick positronen i ryggen på ledaren och när denne galopperade kunde Mimmi köra rakt fram och segern blev säker även om Bo Falsigs Helena Klipp avslutade bra via Open strech.  Dert var hästens andra seger i karriären och vinnaroddset var hela 46 gånger pengarna. Detta var Mimmis femte tränarseger för året.
 

HIGH FLYING - Mimmi Elfstrand

Robert Bergh tog en dubbel som tränare när han vann med Mellby Elegant och Tudor Kronos.  Mellby Elegant öppnade bra och fick efter ett tag positionen i ryggen på  ledaren.  Mellby Elegant avgjorde enkelt och vann 50 000 kronor i karriärens första start. Det är Mellby Gård som äger hästen.


MELLBY ELEGANT - Robert Bergh

Tudor Kronos kördes till ledningen efter 600 meter och första varvet gick på 1.13,8. Trots det hade Tudor Kronos krafter kvar och gick undan på ren styrka. Segermarginalen blev 2 längder och det var 25 000 kronor i förstapris. Segertiden blev 1.14,8/2140 autostart och det är Verrzzano AB i Stockholm.


TUDOR KRONOS - Robert Bergh

TUDOR KRONOS – Robert Bergh

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020