Härlig Åby-torsdag

Giuseppe Lubrano tog en bejublad seger med Pacific Face som stod för karriärens snabbaste lopp. Efter en fin resa i andra utvändigt så sprang Pacific Face förbi alla hästar till slut. Segertiden blev 1.12,4/2140 och det var 40 000 kronor till vinnaren. Det är Team Lubrano AB i Kållered som äger hästen och nu blicka Peppe mot Frankrike.
Crossfire Simoni var riktigt bra då han vann i ett bra gäng. Bo Falsig fick bra fart på honom in i första kurvan men efter släppte till Morunga när han kom och testade för spets. Där låg Falsig och väntade och sända sedan fram fyraåringen till en fin vinst efter en vass spurt. Fina 1.14,6a/2640 i vinnartid. Två starter gav två segrar vilket gav stora plus i kanten ikväll.
Redan i inledningsloppet hade Falsig vunnit lopp då Dancingwithdemons visade sig helt överlägsen. Hästen togs försiktigt i början men sände framåt och tog ledningen ut på slutvarvet och i resten av loppet fanns bara en häst på banan. Prima debutant som noterade på 1.17,2/2140 på fint sätt.

Robin Hood gjorde andra starten i monté och det slutade med en säker för Ina Aho. Hon tog en lugn start med hästen och red till spets en bit in i loppet. Segern blev mycket säker och förstapriset var 30 000 kronor. Segertiden blev 1.16,0/2160 och det är Mats Olsson som tränar och äger.


Canarsie tog karriärens första seger när hon tillsammans med Henna Halme vann. Henna gav Canarsie ett fint lopp i rygg ledaren och när upploppet kom avslutade stoet fint via Open Strech. Det är Scuderia Tre Amici som äger hästen och Veijo Heiskanen tränar. Robert Bergh har fin form i stallet och Love You-sonen Dugur var hans segervapen denna afton. Från spår 12 var Bergh offensiv och satte sin häst i spets över 3140.  Segern blev säker och förstapriset var 40 000 kronor. Segertiden blev 1.16,0 och det är Stall Skytten som äger hästen.  
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019