031 - 706 66 00
info@aby.travsport.se

Fyra segrar på Åmålstravet

Madelene Hebestreits Herbrecher tog en imponerande seger på Åmålstravet i fredags. Anna Isabelle Karlsson körde rejält för ledningen och fick stenhård press mest hela vägen. In på upploppet stred hästen som en tiger och gick undan till en seger. Det är Madelene Hebestreit som tränar och hon äger även hästen ihop med Sabina Karlsson. Segertiden blev 1.14,8/1680 meter.
Mimmi Elfstrand tog en dubbelseger som tränare när hennes Stands To Reasons och Riverside Drive vann lopp på Åmåls. Båda hästarna serverades fina rygglöpningar av André Eklundh och gick över mål med krafter kvar. Riverside Drive ägs av Team Riverside-Easy medans Stands To Reasons ägs av Euro System AB i Halmstad.  Segrarna var värda 20 000 kronor styck.
Veijo Heiskanen och Lasse Wester har firat stora framgångar genom åren och i fredags vann nas Photo på Åmål. Wester serverade sin häst ett kanonlopp och Önas Photo visade att han har få övermän i klassen när han går felfritt.  Segern var värd 20 000 kronor och det är Måleristerna i Karlskrona och Martina Hansson som äger Önas Photo.

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019