031 - 706 66 00
info@aby.travsport.se

Dokonjo bäst i Åbytrippel!

Tre stycken Åbyhästar vann lopp på Axevalla som körde trav under tisdag. Den mest imponerande vinnaren var Dokonjo som tillsammans med sin tränare och kusk Mikael Å Linderoth vann ett V64 överlägset.  Efter en relativt lugn start så fick Dokonjo vandra utvändig ledaren i tufft tempo. Trots det stack Dokonjo undan i sista svängen och segern blev totalt överlägsen. Detta var Dokonjos tredje seger i karriären och totalt har hästen tjänat 189 750 kronor och detta var första gången hästen gick barfota runt om. Det är Glenn Johansson i Nol som äger hästen.
Väldigt fin var även Bo Falsigs H.S No Fooling som hade stor uppvisning. Trots spår 12 i volten så körde Falsig framåt direkt. Tempot var inte direkt högt med intrycket på Falsig häst var strålande fint och segern blev totalt överlägsen.  Det är Bo Falsig och Stellenuts AB som äger hästen som i och med segern tjänade 20 000 kronor.  Malin Andersson är hästens skötare.
Oki Doki Face fortsätter sin resa mot stjärnorna. Efter diverse halsproblem gjorde hästen årsdebut. Peter Ingves körde direkt till ledningen och Oki Doki Face vann mycket enkelt med krafter kvar i mål. Segern var tredje raka för hästen och segern var värd 20 000 kronor. Det är Denco HB som äger hästen. Emma Nilssons är hästens skötare.

Lunch i Lyon
Bruce Springsteen 70 - Tribute
Glenn Strömberg 25 september
Svenskt Mästerskap 12 oktober

© Åbytravet 2019