Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

André Eklundh dubblade på Mantorp!

Stall Eklundh åkte till Mantorp för deltaga i deras lunchtrav och vände hem till gården utanför Vårgårda med 2 segrar i bagaget. Första hästen som var Somersault Sally som svarade för en mycket rejäl insats. André styrde på via tredjespår 1300 kvar och blev sedan hängandes där. Somersault Sally såg slagen ut i sista sväng. På upploppet fick Somersault Sally fin fart under hovarna och stred tappert till segern. Förstapriset var 25 000 kronor och och det André som äger hästen ihop med firam UPE Produkter.
Andra segern tog Montana Crown och även han stod för en mycket strong insats. Trots en resa utvändigt ledaren så gick Montana Crown enkelt förbi och tjänade 25 000 kronor. Det är Per-Åke Nilsson i Falsterbo som äger hästen.  Det var hästens sjätte seger i karriären och totalt har han tjänat 406 000 kronor

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020